Kundeanmeldelser

Lars Pejstrup Thomsen

Jeg havde en revisor som ikke gjorde i den norske skat og var kommet i problemer med at dansk og norsk skat vil have penge. Det galt 2012, 2013 og 2014 tilsammen omkring 150.000,- de ville have!

Også pga. at jeg ikke havde fået tingene sendt ind rigtigt eller rettidigt.

Jeg kom så i kontakt med Jonas Blom. Førstehånds indtrykket var at han godt nok talte meget, men lød dog til at vide, hvad der skulle til og vil gerne kigge på min sag.

Gennem forløbet havde vi mange samtaler og var bestemt ikke altid enig, grundet to ting at der var mange forhold at skulle holde styr på gennem de tre år som egen virksomhed, canadisk skat, dansk lønmodtager, ansættelse i dansk firma med norsk løn, ansættelse i norsk firma, sygedagpenge samt ansættelse i et konkursbo.

Endvidere var han kommet i klørene af en der havde styr på hans ting og var klar i spyttet, som gjorde at det ikke altid var nogle pæne samtaler vi havde. Hertil skal siges at Jonas Blom er en mand der godt tør indrømme at han har taget fejl, og kommer igen med 200 %

Hvorom alt er så er det den bedste revisor, jeg har haft som har styr på sine ting når først det hele er blevet gået igennem.

Resultatet for mig blev et tilgodehavende på de tre år fra dansk skat og norsk skat på 200.000,- + afventer stadig de sidste opgørelser fra Norge, da der har været mange bolde luften.

Samt at min opgørelse for 2015 også er blevet lavet af Jonas med et tilgodehavende til mig på 70.000,- +

I skal ikke tænke over det to gange hvem i skal bruge til jeres skatteopgørelse, få nu bare kontaktet Jonas Blom og lade ham styre toget.

Lars Pejstrup Thomsen

Jeg søgte hjælp til min norske selvangivelse i Facebookgruppen “Danske håndværkere i Norge”, og blev anbefalet Jonas Blom, årets norske selvangivelse blevet let klaret sammen med den danske.
Jonas stillede på egen initiativ spørgsmål til hvordan jeg havde fået lavet de sidste år, som jeg så kunne svare at det havde jeg selv gjort.
Nu er vi så i gang med de tidligere år, hvor der viser sig at være en del at hente.
Kan varmt anbefale Jonas, alt bliver klaret med et frisk svar til min store tilfredsstillelse.

Finn Madsen Gasberg

Jeg kan varmt anbefale Jonas Blom. Vi var 10 mand som stod og manglede en revisor og bum så stod Jonas Blom der med åbne arme. Han klarede både den norske og danske , og alt bliver klaret med et smil , ingen dumme spørgsmål , og vi fik svar på alt , sendte bare papirer og så var alt klaret og ikke at forglemme , jeg har fået over 10000 kroner tilbage hver gang.

Torben Sørensen

Jeg er administrator for Facebook gruppen, “Danske håndværkere i Norge”. med 3500 medlemmer jeg har kun fået positive tilbage meldinger fra mange medlemmer som bruger Jonas som revisor folk der vil bruge ham stiger støt og jeg tror han får mange flere kunder i fremtiden.

John Poulsen Administrator for Facebook gruppen Danske håndværkere i Norge