Kundeanmeldelser

andreas dyrkjaer
andreas dyrkjaer
2020-09-01
Bekræftet anmeldelse
Jonas har hjulpet mig i flere år med min danske og norske selvangivelse. Han er hjælpsom, flink, hurtig og billig. Anbefales på det kraftigste!
David Smith
David Smith
2020-08-29
Bekræftet anmeldelse
Jonas has been very helpful and friendly whilst providing an excellent tax accounting service. I would recommend him to anyone seeking normal tax advice in Norway or Denmark and international accounting work. He has always replied quickly and been extremely professional.
Ole Henning
Ole Henning
2020-04-26
Bekræftet anmeldelse
Revisor Jonas Blom har været en gevinst for min virksomhed gennem en årrække. Han har stor ekspertise indenfor danske/norske skatteforhold og hertil kommer, at han har helt rimelige priser. Det kan simpelthen ikke betale sig ikke at benytte ham og han har hvert år sparet mig for hovedpine, bekymringer samt en god sum penge hvad angår både årsregnskabet og selvangivelsen. Jeg giver ham min bedste anbefaling!
Mads Nielsen
Mads Nielsen
2020-04-21
Bekræftet anmeldelse
Jeg har igennem flere år med en endog meget stor grad af tilfredshed benyttet mig af Jonas Blom i forbindelse med skatteforhold omkring arbejde i Norge. Jonas har altid været god til at se igennem den på området til tider meget komplekse lovgivning. Jeg har endnu ikke oplevet at det ikke var muligt for ham at finde overaskende store beløb som jeg ikke var klar over at jeg havde ret til og derfor skulle have retur til udbetaling Uden Jonas rådgivning havde dette ikke været muligt. I forbindelse med en skatte tvist jeg havde fornylig var de danske myndigheder mildt sagt ikke samarbejdsvillige. Jonas fik skåret igennem bureukratiet og jeg fik de penge jeg havde ret til Jeg kan kun give ham mine uforbeholdne anbefalinger.
Morten Fauner
Morten Fauner
2020-03-24
Bekræftet anmeldelse
I meet Jonas Blom as a consultant in the summer 2019. I sadly regret, that I at that time did not take his advice. Some few months later in my worst ever financial crisis due to the sick Danish Tax system, I had to admit my mistake and again take contact. Jonas Blom litterally saved my "life" due to his enormous knowledge. A knowledge which "took both the Danish Tax authorities and a self mentioned tax specialist with the pants at the ankles". Thank You Jonas. Best Regards Morten Fauner
John Poulsen
John Poulsen
2020-03-18
Bekræftet anmeldelse
jeg har nu samarbejdet med Jonas i i nogle år omkring Norsk/Dansk skat i Gruppen. Danske håndværkere i Norge og ved mange bruger ham med stor tilfredshed og også i Gruppen. Danskere i Oslo. prøvede selv at rette min årsopgørelse for 2019 denne gang det gik så ikke så godt jeg skulle tilbage betale næsten 50.000 kr. så hjælp mig Jonas jo da så skulle jeg have næsten 13000 kr. tilbage til mig istedet så Jonas er alle pengene værd.
Ray Nielsen
Ray Nielsen
2020-03-04
Bekræftet anmeldelse
Havde problemer med både Norsk og Dansk skat. Fik anbefalet Jonas Blom og blev ikke skuffet. Hurtig og uddybende svar på spørgsmål. Dejligt med ordentlig rådgivning.
erik pedersen
erik pedersen
2020-03-02
Bekræftet anmeldelse
Han er rigtig god og behagelig
Axel Thomsen
Axel Thomsen
2020-01-13
Bekræftet anmeldelse
Hurtig respons og god rådgivning. Havde problemer med både Dansk og Norsk skat i forbindelse med arbejde i Norge. Det fik han hurtigt klaret. Kan varmt anbefales.
Lars Pejstrup Thomsen

Jeg havde en revisor som ikke gjorde i den norske skat og var kommet i problemer med at dansk og norsk skat vil have penge. Det galt 2012, 2013 og 2014 tilsammen omkring 150.000,- de ville have!

Også pga. at jeg ikke havde fået tingene sendt ind rigtigt eller rettidigt.

Jeg kom så i kontakt med Jonas Blom. Førstehånds indtrykket var at han godt nok talte meget, men lød dog til at vide, hvad der skulle til og vil gerne kigge på min sag.

Gennem forløbet havde vi mange samtaler og var bestemt ikke altid enig, grundet to ting at der var mange forhold at skulle holde styr på gennem de tre år som egen virksomhed, canadisk skat, dansk lønmodtager, ansættelse i dansk firma med norsk løn, ansættelse i norsk firma, sygedagpenge samt ansættelse i et konkursbo.

Endvidere var han kommet i klørene af en der havde styr på hans ting og var klar i spyttet, som gjorde at det ikke altid var nogle pæne samtaler vi havde. Hertil skal siges at Jonas Blom er en mand der godt tør indrømme at han har taget fejl, og kommer igen med 200 %

Hvorom alt er så er det den bedste revisor, jeg har haft som har styr på sine ting når først det hele er blevet gået igennem.

Resultatet for mig blev et tilgodehavende på de tre år fra dansk skat og norsk skat på 200.000,- + afventer stadig de sidste opgørelser fra Norge, da der har været mange bolde luften.

Samt at min opgørelse for 2015 også er blevet lavet af Jonas med et tilgodehavende til mig på 70.000,- +

I skal ikke tænke over det to gange hvem i skal bruge til jeres skatteopgørelse, få nu bare kontaktet Jonas Blom og lade ham styre toget.

Lars Pejstrup Thomsen

Jeg søgte hjælp til min norske selvangivelse i Facebookgruppen “Danske håndværkere i Norge”, og blev anbefalet Jonas Blom, årets norske selvangivelse blevet let klaret sammen med den danske.
Jonas stillede på egen initiativ spørgsmål til hvordan jeg havde fået lavet de sidste år, som jeg så kunne svare at det havde jeg selv gjort.
Nu er vi så i gang med de tidligere år, hvor der viser sig at være en del at hente.
Kan varmt anbefale Jonas, alt bliver klaret med et frisk svar til min store tilfredsstillelse.

Finn Madsen Gasberg

Jeg kan varmt anbefale Jonas Blom. Vi var 10 mand som stod og manglede en revisor og bum så stod Jonas Blom der med åbne arme. Han klarede både den norske og danske , og alt bliver klaret med et smil , ingen dumme spørgsmål , og vi fik svar på alt , sendte bare papirer og så var alt klaret og ikke at forglemme , jeg har fået over 10000 kroner tilbage hver gang.

Torben Sørensen

Jeg er administrator for Facebook gruppen, “Danske håndværkere i Norge”. med 3500 medlemmer jeg har kun fået positive tilbage meldinger fra mange medlemmer som bruger Jonas som revisor folk der vil bruge ham stiger støt og jeg tror han får mange flere kunder i fremtiden.

John Poulsen Administrator for Facebook gruppen Danske håndværkere i Norge